Kako deluje zobna ščetka IONICKISS™Kaj se dogaja v vaši ustni votlini?

Zobne obloge in zobni kamen, ki nastane kasneje, sta dve najpogostejši težavi na področju ustne higiene. Bakterije, ki jih vsebujejo zobne obloge, proizvajajo kisline, ki počasi razjedajo zobno sklenino in ob daljšem delovanju povzročijo zobno gnilobo.

 


Zobne obloge škodujejo tudi pritrditvi zoba v kosti - napade periodoncij, povezovalna vlakna, ki povezujejo korenino zoba s kostno posteljo in dodatno pritrjujejo zob na dlesen. Obloge, ki jih ne odstranite, lahko mineralizirajo, se obarvajo in se spremenijo v zobni kamen. Najučinkovitejši način za odstranjevanje zobnih oblog je uporaba ionske zobne ščetke IONICKISS™.Ali veste, da so klinični testi pokazali kar 48% izboljšanje čistoče zob? Izboljšajte vašo ustno higieno, vaši zobje in dlesni vam bodo hvaležni ... 


*Klinična ocena ionske zobne ščetke pri odstranjevanju oblog in odpravljanju vnetij dlesni (november 1996) Univerza Marquette, Stomatološka šola: Ronald L. Van Swol, Donald E. Van Scotter, Jeffrey J. Pucher, Andrew R. Dentino

IONICKISS™ - japonski samuraji v boju proti zobnim oblogam

Z ionsko zobno ščetko bodo vaši zobje za 48 % bolj čisti* tudi na težko dostopnih mestih, ne da bi morali uporabljati zobno pasto. Klinično je dokazano*, da ščetka IONICKISS™ čisti veliko bolj učinkovito kot običajna zobna ščetka. Tudi uporabniki poročajo o bolj čistih in gladkih zobeh, po obisku zobozdravnika pa ugotavljajo, da na zobeh ni sledu o oblogah.

 


Patentirana japonska tehnologija povzroči, da se zobne obloge odbijajo od površine zob, podobno kot če bi uporabili magnet. Če ročno ionsko zobno ščetko kombinirate s pravilno tehniko čiščenja zob, si ne boste zagotovili le zdrave ustne votline in svežine, temveč tudi najlepši nasmeh.
 


Kako torej deluje?

 

PRED ŠČETKANJEMVse v naravi ima polarnost, ki jo določajo ioni.
Obloga ima pozitiven naboj (+), površina zob pa negativen naboj (-).
Nasprotni naboj je razlog, da površina zob privlači zobne obloge, ki se zato obdržijo na zobeh z ionsko vezjo.

MED ŠČETKANJEMIonska zobna ščetka IONICKISS™ ima v ročaju majhno litijevo baterijo, povezano s titanovo palico v zobni ščetki. Na ročaju zobne ščetke je tanek kovinski trak Ionipad.
Pred čiščenjem zob morate prste navlažiti z vodo. Ti bodo prišli v stik s kovinskim trakom in vlaga bo ustvarila zaprt tokokrog, v katerem nastajajo negativni ioni.
Ionizacija nato prekine ionsko vez med oblogami in zobom ter tako odbija obloge od površine zob proti glavi zobne ščetke.

 

 

IZBERI SVOJO IONICKISS™ ŠČETKO

 

 

Pre-loader