Mnenja uporabnikov

Based on 57 reviews
77%
(44)
14%
(8)
5%
(3)
2%
(1)
2%
(1)

Zelo smo zadovoljni. Zanima me, če se da kupiti samo nastavke v dveh različnih barvah. Lep pozdrav.

Zamenljivi nastavki IONICKISS™ ULTRA SOFT WIDE (zelo mehka široka), 2 kosa

IONICKISS™ KIDS 0-3 let + paket nastavkov 0-3 let

Najboljša ročna zobna ščetka do sedaj

Za razliko od dosedanjih ščetk, so zobje poščetkani z IONICKISS zjutraj enakega občutka kot prejšnji večer. Tudi s fiksnim zobnim aparatom se odlično obnese, saj se ščetine ne zatikajo v aparat. Vsekakor pa za bolj občutljivo zobovje in sklenino priporočam mehko zamenljivo ščetko.

Ionska ščetka

Po 10 dneh uporabe vidim da so krtačke takšne, kot obljubljajo. Soft je dovolj trda, kot je bilo tudi priporočilo prodajalca. Odnos prodajalca (informacije, komunikacija) pa je vrhunski.

Ni mi všeč, da je dotikanje ploščice samo na enem mestu, lepše bi bilo, če bi veljalo dotikanje z vseh strani ščetke

Nada majcen koblek 10 3212 vojnik

Malo mi je mehka, nisem vedela da je tako soft drugace ok

IONICKISS™ ORIGINAL + paket zamenljivih nastavkov po izbiri

Imam jo ptemalo casa da bi videl efekt odstranjevanja zobnega kamna. Sluzi za enkrat sojemu namenu. Na splosno zadovoljen.

Zakon

Odkar uporabljam sčetko imam občutek, da so zobje bolj gladki, uporaba zobne paste se je drastično zmanjšala....zaenkrat same pohvale

Zamenljivi nastavki IONICKISS™ SOFT, 2 kosa

IONICKISS™ ORIGINAL, SOFT (mehka)

Pozdravljeni. Prednost ščetke je, da lahko zobe očistiš brez zobne paste. Ščetka dobro opravi svoje delo. Vendar so ščetine zame precej pretrde, zato uporabljam še naprej običajno zobno ščetko z mehkimi ščetinami. L.p. Simon.

Dobro ocistijo, samo izbrala sem morda pretrdo scetko. Naslednjic bi morala preizkusiti medium soft, ce obstaja. Sedanja mi malce iritira dlesni.

Zamenljivi nastavki IONICKISS™ SOFT, 2 kosa

Super izdelek uporablja ga cela družina in vsi smo pozitivno presenečeni

Super krtačka, zelo priporočam.

Spoštovani!

Ionske zobne ščetke uporabljam že kar nekaj let, ko še niso bile tako izpopolnjene. Sem zelo zadovoljna z njimi. Ne uporabljam več zobne paste, ker je občutek čistoče po umivanju s to krtačko zelo dober, boljši kot z uporabo zobnih past. Tudi kakšno vnetje dlesni se zelo hitro umiri.
Hvala za popust.

Želim vam veliko poslovnih uspehov.

Lepo pozdravljeni!

Breda Tomažič

KVALITETA ZAGOTOVLJENA

Ionično ščetko uporabljamo vsi v družini in smo zelo zadovoljni. Zobje so bolj gladki, zobni kamen je vidno izginil. Priporočam vsem, ki si želijo zdrave in lepe zobe.

Pre-loader