Mnenja uporabnikov

Based on 35 reviews
83%
(29)
17%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Spoštovani!

Ionske zobne ščetke uporabljam že kar nekaj let, ko še niso bile tako izpopolnjene. Sem zelo zadovoljna z njimi. Ne uporabljam več zobne paste, ker je občutek čistoče po umivanju s to krtačko zelo dober, boljši kot z uporabo zobnih past. Tudi kakšno vnetje dlesni se zelo hitro umiri.
Hvala za popust.

Želim vam veliko poslovnih uspehov.

Lepo pozdravljeni!

Breda Tomažič

KVALITETA ZAGOTOVLJENA

Ionično ščetko uporabljamo vsi v družini in smo zelo zadovoljni. Zobje so bolj gladki, zobni kamen je vidno izginil. Priporočam vsem, ki si želijo zdrave in lepe zobe.

Paket za dva, 2x zobna ščetka IONICKISS™ ORIGINAL bela, trdota nastavka po izbiri

Ultra soft ščetka

Hvala vam za poslane ultra soft nastavke. Po prvih dneh uporabe sem z njimi zelo zadovoljen.
Sicer, vašo ščetko uporabljam že več kot leto dni in so se mi zobje zelo popravili glede zobnega kamna.
Lep pozdrav

Zelo zadovoljna

Ščetka daje vse, kar obljublja. Z veseljem uporabljamo. Dobra v kombinaciji z malo zobne paste, ali brez.

Zelo dobra ščetka

Tudi mehka različica se mi zdi dosti trda. Navajen sem na zobne ščetke z 5400 ščetin ultra soft

Pozdravljen,
brezplačno smo vam poslali nastavke ULTRA SOFT WIDE ki so najboljši približek ščetki ki jo omenjate v komentarju. Preizkusite jih in nam prosim sporočite povratno informacijo glede izkušnje z novimi nastavki. Hvala!

Pozdravljeni,
ionickiss ščetki sem kupila za hčerki. Obe mi sporočita, da sta zadovoljni.
Hvala za poslano.
Lep pozdrav.

težko ocenim, ker uporablja sin. on pravi, da je super. včasih je moteče, ker se mora spomniti, da zmoči še roko, kar je tudi že pozabil, ampak izgleda dobro očiščeno.

Prosim ,za navodilo uporabe oz kaj je z lučko ali mora med čiščenjem goreti.Kako če gori samo takrat ko tišči na gumb ,ko prst umakneš se ugasne

Za ščetko bi rekla da je preveč trda. Mogoče se bo s ščetkanjem kaj zmehčala.

super ... mogoce se ena led-ika, ki kaze, da zadeva ''deluje''

Ionska zobna ščetka

Z ščetko sem zadovoljen, dobro očisti zobe.

Čista 10

Zobna ščetka ionickiss je zelo kvalitetna in sem zelo zadovoljna z njenim rezultatom. Do zdaj sem uporabljala elektično ščetko in sem z novo ščetko veliko bolj zadovoljna,. Super izdelek

"Vau, to pa res dela!"

Ena redkih stvari, za katero sem rekel: "Vau, to pa res dela" :)

Odlično!

Odlična izkušnja z izdelkom in storitvijo podjetja.

Super izdelek!

Z družino smo se odločili, da naredimo nekaj več za naše zobe in ustno higieno. Odločali smo se med električnimi in ionickiss zobnimi ščetkami. O izdelku, za katerega se zanimam vedno preverim več virov, tako sem naletel tudi na primerjavo omenjenih zobnih ščetk. Rezultati obeh so primerljivi, vendar sem se po posvetu z zobozdravnikom odločil za ionickiss, saj stroka še vedno zagovarja klasično ščetkanje, ena od pomankljivosti električne ščetke pa je tudi dviganje dlesni. Pa še ena dobra lastnost, poraba zobne paste se nam je zmanjšala za 50%.. Priporočam!

Iz elektricne na ionicno

Bil sem zadovoljen uporabnik elektricne scetke, pa sem vseeno zamenjal na tole zadevo. Zelo dober mehak obcutek pri ciscenju - na manj agresiven nacin, tudi dober obcutek cistosti zob. Vcasih cez dan uporabim tudi brez paste, tako nameravam upprabljati tudi v sluzbi...

Izredno pozitivna izkušnja

O ionični zobni ščetki sem v preteklosti že slišala in ker sem po profesiji farmacevt, ki ga vedno zanima kako nekaj deluje, me je način delovanja takoj prepričal, a nikoli nisem imela priložnosti ščetke preizkusiti. Ko sem naletela na Ionickiss zobno ščetko, ki je produkt japonske in ne kitajske tehnologije, me je že zaradi tega na začetku pritegnila. Po prvi uporabi pa takoj tudi prepričala. Občutek je prav poseben, zobje so po uporabi popolnoma gladki, sveži, občutek svežine je res neverjeten. Ker sem pristaš večkratnega umivanja zob, ne le zjutraj in zvečer, ampak tudi po jedi itd... mi je še posebej všeč, ker se lahko uporabi tudi brez zobne paste in kljub temu doseže svoj učinek.

Ščetka je TOP. Po prvi uporabi sem imel zobe gladke in čiste. Kar pa me je najbolj presenetilo je to, da mi dlesni ne krvavijo več. Priporočam vsem. Super izdelek!!!

IONICKISS™ ORIGINAL + paket zamenljivih nastavkov po izbiri

Pre-loader