Znamka IONICKISS™

Japonsko podjetje Ionic Corporation je podjetje z družinsko tradicijo, ki svoj uspeh gradi na edinstveni patentirani tehnologiji ionskega čiščenja zob.

 

40 letna tradicija

  • Zgodovina ionske zobne ščetke sega v leto 1889, ko je bila ta tehnologija prvič patentirana v ZDA.
  • Do leta 1970 je tehnologijo brez uspeha poskušalo pripeljati na ameriški trg več ameriških podjetij.
  • Skoraj 15 let kasneje so Japonci uspeli komercializirati idejo Hiroshija Hukube, ustanovitelja podjetja Hukuba Dental Corporation.
  • Leta 1995 je podjetje na japonskem trgu predstavilo svojo blagovno znamko - ročno ionsko zobno ščetko IONICKISS™ (na Japonskem se imenuje KISS YOU). Istega leta je bila blagovna znamka registrirana v ZDA, kjer je izdelek odobrila agencija FDA.
  • Japonsko podjetje je tako začelo pravo revolucijo v čiščenju zob in si izborilo svetovno vodilno vlogo v proizvodnji in razvoju ionske tehnologije ter še naprej postavlja trende v tej panogi.
  • 1995 - 2017 je družba ustanovitelja Hiroshija Hukubyja hitro rasla in vzpostavila več strateških partnerstev. Kljub širitvi družba še naprej gradi na družinskih vrednotah.
  • 2018 - Vstop na trg Evropske unije (Srbija, Hrvaška, Španija, Litva, Švica,..)
  • 2020 - Na slovenski trg je japonske zobne ščetke IONICKISS™ pripeljalo podjetje IONI HEALTH d.o.o. Poslanstvo podjetja je enako poslanstvu prvotnega ustanovitelja: »Zdravje se začne v naših ustih.«

 

Klinične študije potrjujejo učinkovitost zobnih ščetk IONICKISS™

Zobne ščetke IONICKISS™ so bile preizkušene v številnih kliničnih raziskavah ne le na Japonskem, ampak tudi drugod po svetu. Oglejte si povezavi do dveh raziskav (v angleščini):

Učinkovitost ionske zobne ščetke z litijevo baterijo pri odstranjevanju zobnih oblog (avgust 2000)

Oddelek za preventivno zobozdravstvo (direktor: prof. Tadamichi Takehara), Zobozdravstveni kolegij Kjušu, Japonska: Toshihiro Ansai, Sachiko Kasai, Chie Nakayama, Tomoko Hamasaki, Shuji Awano, Sumio Akifusa

Klinična ocena ionske zobne ščetke pri odstranjevanju oblog in odpravljanju vnetij dlesni (november 1996)

Univerza Marquette, Stomatološka šola: Ronald L. Van Swol, Donald E. Van Scotter, Jeffrey J. Pucher, Andrew R. Dentino

Pre-loader