Kako uporabljati zobno ščetko IONICKISS™Opis ionske zobne ščetke IONICKISS™

 

1. ŠČETINE - zobne ščetke IONICKISS™ so izdelane iz najbolj kakovostnih materialov. Kakovostna vlakna odstranijo vsako umazanijo.

2. Zamenljiv nastavek IONICKISS™ -zagotavlja dolgo življenjsko dobo zobne ščetke. Izrabljeno ščetko preprosto zamenjate z novimi nastavki različnih trdot in zobna ščetka je pripravljena za uporabo kot na dan, ko ste jo kupili.

3. LED LUČKA - informacija o stanju baterije. Ob normalni uporabi baterija zdrži 1 leto. 

4. Kovinski trak IONIPAD - to je mesto, ki se ga je treba med čiščenjem dotikati z mokro roko/prstom, kar omogoča nastajanje ionov, ki pretrgajo ionsko vez med površino zob in oblogo. Pri otroški ščetki je namesto kovinskega traka IONIPAD uporabljen termoplastični kompozit, ki je prav tako prevoden in nameščen na zadnji strani ročaja ščetke. Ionizacija deluje na enak način.

5. GUMB za preizkus delovanja baterije - Vsak teden ali dva pritisnite na gumb za preizkus baterije, da preverite delovanje baterije. Baterija ob običajni uporabi zdrži vsaj eno leto. Če lučka LED zasveti (rdeča za model ORIGINAL in zelena za model KIDS), baterija deluje in ionizacija poteka. Če ne sveti, zamenjajte krtačko.
Ali veste, da so klinični testi pokazali kar 48% izboljšanje čistoče zob? Izboljšajte vašo ustno higieno, vaši zobje in dlesni vam bodo hvaležni ... 
Kako pravilno uporabljati ionsko ščetko IONICKISS™

 Dotaknite se kovinskega traku IONIPAD z vlažnim prstom ali dlanjo, da povečate tok ustvarjanja ionov. Ko ščetkate zobe, se vedno dotikajte kovinskega traku IONIPAD. V otroški krtački je namesto kovinskega traku na hrbtni strani uporabljen termoplastični kompozit. Otrok prime za ročaj krtačke, in če se z mokro roko dotakne hrbta, ionizacija deluje enako kot pri modelu ORIGINAL.Če želite odstraniti zamenljiv nastavek ščetke, z eno roko držite krtačko in z drugo roko zasukajte nastavek ščetke. Ko se nastavek sprosti, ga odstranite navzdol. Nov nastavek nataknite na kovinsko palico in ga pritisnite k zobni ščetki.Pri uporabi zobne kreme se lahko ta nabere v vrzeli med ročajem in nastavkom zobne ščetke. Po potrebi večkrat očistite nastavek krtačke in kovinsko palico.


Pritisnite gumb IONITEST in preverite stanje baterije. Zadostuje že, če stanje preverite na teden ali dva. Med ščetkanjem zob ne pritiskajte na gumb. Če sveti lučka LED (rdeča pri modelu ORIGINAL in zelena pri modelu KIDS), ima krtačka dovolj energije za ionizacijski postopek in je zato povsem funkcionalna. Če indikator ne zasveti, je treba krtačko zamenjati z novo. Pri običajni uporabi baterija traja vsaj eno leto.

 

 

IZBERI SVOJO IONICKISS™ ŠČETKO

 

 

Pre-loader