Zakaj je pomembno uporabljati čopasto zobno ščetko
Čopasta zobna ščetka IONICKISS je zelo pomembna ščetka z veliko prednosti. Se sprašujete čemu je namenjena in kako jo uporabljati?

Čopasta ščetka je več kot primerna za čiščenje težko dostopnih mest. Glavo tvori snop krajši, finih vlaken. Je bistveno manjša od ostalih standardnih nastavkov in je zasnovana za doseganje težje dostopnih mest v ustni votlini. Naši zobje nimajo ravnih ali popolnih oblik in površin, zato je najbolj učinkovito čiščenje vsakega posameznega zoba posebej. Ščetka tako omogoča temeljito čiščenje površine posameznih zob in površine zob tik ob dlesni. Primerna je tudi za čiščenje zob s fiksnimi aparati in za čiščenje zob majhnih otrok.
.
.
Kako pravilno uporabljati čopasto zobno ščetko IONICKISS?
.
Vsaki ionski zobni ščetki IONICKISS preprosto lahko zamenjate nastavek z čopasto ščetko IONICKISS SINGLE TUFT. V trenutku boste dobili edinstveno čopasto ionsko ščetko . Izjemna moč ionov vam bo pomagala pri lažjem odstranjevanju zobnih oblog s površine vaših zob.
In kako ščetkamo? Z nežnim pritiskom naslonite vlakna glave na zob pod kotom približno 45° . Ščetka se odpre v majhno pahljačo. Z nežnimi krožnimi gibi se lotite čiščenja zob in ne pozabite na rob dlesni . Tako si temeljito zloščite zobe enega za drugim.
.

Priporočljivo je, da si zobe umijete najprej z običajnim nastavkom, kot ste vajeni, čopasto ščetko pa uporabljajte le na težko dostopnih mestih. Ko se navadiš in naučiš učinkovitega dela z enosnopno ščetko, lahko z njo zamenjaš večjo glavo in z njo očistiš vse zobe, le natančen in potrpežljiv moraš :)
Če tudi po branju članka niste prepričani o pravilni uporabi čopaste zobne ščetke, vam priporočamo obisk ordinacije za zobno higieno  ali pa se obrnete na našo posvetovalnico IONICKISS.